BLOGGER'a TEŞEKKÜRLER DemotikE

3 Ağustos 2009 Pazartesi

Gözler hukuk devleti(!) görsün. Alın size yeni bir aklama daha...

13. ağır ceza mahkemesi Danıştay saldırısı davasının 1. Ergenekon davasıyla birleştirilmesine karar verdi.
Şimdi bu işin Türkçesini konuşalım.
Danıştay’a ve Cumhuriyet Gazetesi’ne yapılan gerici-yobaz saldırılara maske takıp gizlemek. Dahası bu dava ile ilgili olarak gerçek suçluların ekmeğine yağ sürmek ve onları korumuş olmak.
Bu ülkedeki gerçek vatanseverlerin uyduruk isnatlarla yargılandığı (aslında yargılayacak yada yargılanan da bir şey yok, bu insanların içerde tutulması gerekliliği söz konusudur) Ergenekon Davası’na bu davanın da birleştirilmesi tamamen oyun.
Gün gelip Ergenekon Davası düştüğü, içerdekilerin birşekilde (!) dışarıya çıkmaya başladıkları gün, diğer davaların artık lafı bile edilemez olacaktır.
İşte gerçek amaç…
Bu işin daha pek çok ayrıntısı var ama dahasını konuşmanın pek anlam taşıyacağını zannetmiyorum.
Sözün bu kadarını anlayan, zaten gerisini de anlar.
Sözün bu kadarını anlamayana-anlamak istemeyene neyi anlatsan zaten boş…
Dostça kalın.

2 yorum:

VATAN VE MİLLET dedi ki...

HAYALİ VE DE UCU AÇIK BİR DAVA OLAN ERGENEKON BİZE NE KADAR HAYALİ BİR DAVA OLDUĞUNU BU DANIŞTAY BİRLEŞMESİYLE BİZLERE BİR KEZ DAHA GÖSTERDİ.
HUKUK DEVLETİ DİYORUZ.EVET ANCAK MALESEF DİYORUZ AMA İŞ UYGULAMAYA GELİNCE OLMUYOR.ARTIK BEN YARGININ DA ,HUKUKUNDA TEK ELDEN YÜRÜTÜLDÜĞÜNE İNANIYORUM.O ELDE AKePe'NİN ELİDİR.
AKP NİN ELİNİN OLDUĞU YERDE NE YARGIDAN NE DE HUKUKTAN BAHSEDEMEYİZ.

Demo dedi ki...

Sayın Vatan ve Millet;
Ordunun dahi hareketsiz bırakıldığı, (ki; bir ifade ile cumhuriyetin son kalesidir) bir ülkede, hukuk devleti mi kalırmış...
Bizler; "Ordu müdahalede geç kalıyor" dediğimizde; militarist, halk ve toplum düşmanı, demokrat olmamakla suçlandık.
80 öncesi bir yana, 80 ihtilalinin zaten işte bugün için yaptırıldığı gerçeğini anlatamadık. 80 ihtilalinin bugünlerin alt yapısı olarak planlandığı ve bugün bunun bu şekilde kullanıldığını izah edemedik. Medya kitle iletişim araçları neden yıllar önce ele geçirilip bu kapılar yüzümüze kapandı sanıyorsunuz.
Bizler, yıllarca; "Aman bu insanları bu çalışmaları küçümsemeyin. Çok planlı çok spesifik çalışmalar içindeler, arkalarındaki dış kaynaklı beyin takımlarına dikkat gerek" dediğimizde, bizi "felaket senaryoları" yazmakla suçlayan kimlerdi hatırlarsınız.
Şimdilerde, "Bu iş bitti geri dönülmez yola girildi" diyoruz da kim anlıyor...
Doğrusu o ki; artık anlayan da beklemiyoruz. Çünkü gerçek şu ki; artık bundan sonrası için koyun gibi başımıza gelecekleri sadece bekliyoruz.
Hep söyledik, meydanlarda kalabalıklar olmakla, bayraklar sallamakla, "bu ülkeye birşey olmaz" demekle bu işler yürümüyor, yürümez. CHP'nin ne solculuğu ne halkçılığı ne sayılganlığı nede cumhuriyetçiliği kaldı.
Kala kala solda ve aydın cenahta bir tek Perinçek vardı ve yükselmeye, aydın kesimi toplamaya kotarmaya başlamıştı.
Bu adam gibi duruşu bu gerçek milliyetçiliği, bu yakında halka yansımaya başlayacak gerçeklere "dur" demek gerekti.
"Ergenekon" dediler bitti...
Katkınız için teşekkür ederim.
Dostça kalın.